Kokemuksia

Asiakkaan tyytyväisyys on FinDoorille tärkeää. Siksi olemmekin yhteydessä asiakkaaseen myös ovien asennuksen jälkeen ja varmistamme ovien asianmukaisen toiminnan.

“Valmis, läpikotaisin laadukas tuote”

Lähetti- ja kuljetusyritys Nykarlebudille valmistuu Uuteenkaarlepyyhyn betonihalli, joka toimii valmistuttuaan varastointi- ja lastaushotellina. Uuteen rakennukseen tarvitaan toimivat, helppokäyttöiset ovet, joista isompikin auto mahtuu näppärästi sisään. Findoorin laadukkaat ratkaisut ja nopea palvelu vakuuttivat Sebastian Isakssonin.

Sebastian Isaksson toimii autonkuljettajana lähetti- ja kuljetusyritys Nykarlebudissa. Yrityksellä on niin nosturi-, kuorma- ja rekka-autoja, joita ajetaan pääosin Pohjanmaalla. Jokunen reissu on tehty myös ulkomailla, esimerkiksi Itävallassa.

– Firmalle on nyt valmistumassa uusi rakennus, josta yritys vuokraa hallipaikkoja varastointiin, kuormanpurkuun ja lastaukseen. Uuteen rakennukseen tarvitsimme myös uudet ovet. Kaverini oli ostanut Findoorin ovet, ja minä kävin katsomassa niitä. Ovet tuntuivat valmiilta, läpikotaisin laadukkailta tuotteilta, Sebastian perustelee. Laadun lisäksi ovien valintaan vaikutti se, että Findoor on suomalainen yritys.

Toimivat ovet helpottavat liikkumista ja estävät lämpöhukan

Lähetti- ja kuljetusyrityksen hallin ovet tulevat kovalle käytölle, ja isojenkin autojen pitää pystyä liikkumaan vaivattomasti sisään ja ulos.

– Tiesimme heti alusta alkaen, että haluamme halliin taitto-ovet, jotka avautuvat sivulle. Nyt meidän ei tarvitse kurotella ylös, vaan voimme avata vaikkapa vain puolikkaan oven, jos haluamme ottaa vain paalin tai trukin ulos hallista. Talviaikaan kaikki lämpö ei karkaa pihalle, Sebastian hymyilee.

Taitto-ovet on helppo avata ja sulkea. Saranoiden tekniikka nostattaa ovea avattaessa ylemmäs, jolloin helma ei raavi maata, ja ovi taittuu sivulle vaivatta.

Nopea toimitus ja asennus

Asiakkaan näkökulmasta uusien ovien hankkiminen, toimitus ja asennus oli helppo prosessi.

– Findoorin edustaja tuli paikalle ja tekivät paikan päällä mittauksia. Sitten sovittiin hinnasta ja tehtiin kaupat. Pari viikkoa myöhemmin asentajat tulivat paikalle. Kolmen oven asennus kesti kuusi tuntia. He tulivat aamulla, ja illalla ovet olivat paikallaan ja toimivat juuri niin kuin pitääkin. Kaikki meni tosi helposti. Se oli tosi nopeaa toimintaa!

Myös asiakaspalvelu toimi Sebastianin mukaan todella hyvin, ja Findoorin henkilökunta oli koko ajan ajan tasalla asiakkaansa toiveista ja tilauksista.

– Findoor soitti vielä jälkikäteen meille, ja kysyi, olemmeko tyytyväisiä oviimme ja haluammeko, että he tulevat tekemään jotain muutoksia. Omasta kokemuksestani voin sanoa, että palvelu toimii tosi hyvin, toimitus on nopea ja laatu hyvää. Uskallan suositella Findooria, Sebastian iloitsee.