Upplevelser

Kundnöjdhet är viktigt för Findoor. Därför är vi i kontakt med kunden även efter installationen av portar och säkerställer deras funktionalitet.

”Färdig produkt och bra kvalité rakt igenom”

Bud- och transportfirma Nykarlebud bygger en ny betonghall i Nykarleby. Hallen ska fungera som lagerhotell och servicepunkt för kunderna. Nya, lätthanterliga dörrar behövs för att även de större bilarna skulle rymmas in. Findoors lösningar av god kvalité och snabb leverans övertygade Sebastian Isaksson.

Sebastian Isaksson jobbar som chaufför på Nykarlebud som är en bud- och transportfirma. Firman har såväl bud-, kran-, som dragbilar vilka körs mest i Österbotten. Några uppdrag har vi haft också utomlands, till exempel i Österrike.

– Vi håller på att bygga en ny hall där vi kommer att hyra hallplatser för lagring, lastning och lossning och vi behövde nya dörrar. Min kompis hade också valt Findoors dörrar och jag var och tittade på dem. Dörrarna kändes som en färdig produkt och kvalité rakt igenom, motiverar Sebastian valet. Utöver den goda kvalitén på dörrarna blev Findoor valt på grund av att de är ett finskt företag.

Vikdörrar underlättar transportering och sparar värme

Dörrarna på ett bud- och transportföretag kommer till stor användning och även större bilar måste man få smidigt ut och in.

Vi visste redan från första början att vi vill ha vikdörrar som öppnas åt sidorna. På det sättet behöver vi inte nå så högt upp. Och vid behov får vi upp bara halva dörren om vi till exempel vill ta ut en truck eller en pall. Då rymmer inte heller all värme ut inifrån om det är kallt ute, berättar Sebastian.

Vikdörrar är lätta att öppna och stänga. Tekniken i gångjärnen gör att dörren höjs vid öppnandet så att dörrarnas nedre kant inte skrapar marken.

Snabb leverans och montering Ur kundens perspektiv gick leveransen och monteringen smidigt.

– Säljarna från Findoor kom på plats och mätte storleken på dörrarna. Vi kom överens om priset och några veckor senare kom installatörerna. Monteringen av tre dörrar tog cirka sex timmar. De kom på morgonen och före kvällen var alla dörrarna på plats. De fungerar precis som de ska. Det gick lätt och riktigt fort!

Även kundtjänsten på Findoor fungerade riktigt bra enligt Sebastian. Personalen höll sig uppdaterade och tog hänsyn till önskemål.

– Findoor ringde även i efterhand och frågade om vi var nöjda med produkten och om det finns något som de skulle kunna ändra på. De har en bra service, den funkar riktigt utmärkt. Leveransen var snabb och kvalitén bra. Jag rekommenderar Findoor, säger Sebastian glatt.