Suomalainen yritys, joka pitää sanansa

Erikoiskohteissa asennusympäristö, oven tekniikka, valmistus, koko, käyttötarkoitus tai -olosuhteet poikkeaa normaalista.

FinDoorilta saat räätäröidyn palvelun juuri tarpeitasi varten. Meidän asiantuntijamme suunnittelevat yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri tarpeitasi palvelevan oven. Ota rohkeasti yhteyttä niin FinDoor ratkaisee ovitarpeesi.

Harvassa ovat haasteet, joita FinDoorin oviasiantuntijat eivät osaisi ratkaista.

HELEN on Helsingin kaupungin omistama yritys, joka tarjoaa asiakkailleen muun muassa sähköä ja kaukolämpöä. Yrityksen kiinteistöjen joukossa on mm. voima- ja lämpölaitoksia, joissa tarvitaan paljon erilaisia ovia – ja ne joutuvat kovalle rasitukselle. Välillä kosteutta on todella paljon, välillä taas ilmavirtaukse ovat kovia. FinDoorin ovet toimivat hyvin myös tällaisissa olosuhteissa.

“FinDoorin kanssa yhteistyö on ollut hirveen helppoa ja mutkatonta. Ovien koko ei ole ollut ongelma, vaan ollaan saatu just meille sopivat ovet. Toimitusajat on pitäneet erittäin hyvin. Meillä vanha ovi puretaan aina ensin uuden tieltä, ja siihen jää valtava ammottava aukko. On tärkeää, että uusi ovi tulee sovitusti ajallaan. Ja on aina tullu. Toiminnasta on jääny selkeä ja jämäkkä kuva. Se mitä luvataan, se myös pidetään. Monella toimittajalla ei oo ollut mahdollisuutta tarjota tällaista palvelua, mitä FinDoorin kautta saadaan.

Miksi FinDoor?

Kotimainen valmistaja

FinDoor on Suomen suurin taitto-ovien valmistaja. Tehtaamme sijaitsee Iissä, Pohjois-Pohjanmaalla, jossa valmistuu noin 2500 ovea vuodessa. Omat asentajamme asentavat ovet ja varmistavat, niiden moitteettoman toiminnan. Näin sinä saat taattua FinDoor-laatua, joka kestää suomalaista ammattilaiskäyttöä.

Laadukkaat tuotteet

Energiatehokkaat taitto-ovet on suunniteltu kestämään kovaa ja kuluttavaa ammattilaiskäyttöä. Ne ovat turvallisia, helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja, ja niiden lämpimyys ja tiiviys ovat markkinoiden parhaimmistoa. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta ne vastaavat asiakkaidemme tarpeita entistäkin paremmin.

Räätälöity palvelu

Soittelemme aktiivisesti asiakkaillemme, jotta pääsemme kunnolla perille kaikista ovelta vaadittavista ominaisuuksista. Räätälöimme oven toiminnot ja ulkonäön toiveidesi mukaisesti, ja toimitamme ovet joustavasti ja nopeasti sinun aikataulusi mukaan. Näin saat juuri oikein istuvan ja toimivan oven taatusti ajallaan.

Tekemisen meininki

Arvostamme rehtiä ja suoraviivaista toimintaa. Seisomme tuotteidemme laadun takana ja otamme kaiken palautteen vastaan. Jokaiseen hommaan tarrataan kiinni hanakasti – niihin vaikeisiinkin. Otamme täyden vastuun tuotteistamme. Siksi ovissamme on aina puhelinnumeromme, jotta saat meihin helposti yhteyden kaikissa asioissa.

Ota yhteyttä!

Paula Ollila, Myynti

0400 384 939
findoor@findoor.fi

Sakari Turtinen, Myynti (Pohjois-Suomi) / Myyntijohtaja

040 196 4600
sakari.turtinen@findoor.fi

Antti Kaarivaara, Myynti (Keski-Suomi)

040 124 6200
antti.kaarivaara@findoor.fi

Joonas Hekkala, Myynti (Etelä-Suomi) / Markkinointi

040 128 5056
joonas.hekkala@findoor.fi

Hannes Kortesalmi, Myynti (Länsi-Suomi)

040 161 4076 hannes.kortesalmi@findoor.fi