Laadukas ratkaisu ja nopea palvelu

Toimintavarma ja lähes huoltovapaa taitto-ovi, josta mahtuu isompikin kone.

Taitto-ovi on kestävä ja vaivaton ratkaisu, joka ei vaadi katsastuksia ja on helppo käyttää koneistolla ja ilman. Valinnan varaa on löytyy. Meiltä saat ovet juuri haluamallasi värillä, ikkunan koolla ja lisäominaisuuksilla. Voit kulkea käyntiovesta tai avata oven jo kaukaa kauko-ohjauksella. Valmistamme ovet mittatilaustyönä tehtaallamme Iissä.

Närko Ab:n korjaamopäällikkö Niko-Petteri Kinnari oli erityisen tyytyväinen FinDoorin nopeaan toimintaan ja asiantuntemukseen. ”On viihtyisä tehdä töitä”, kertoo Kinnari, kun hallin ovien vaihdoksen myötä lämpötilavaihtelut loppuivat. ”Ne on kevyt käyttää ja toimivat hyvin yksinkertaisesti… ja hyvä lukitus”, kiteyttää Kinnari. Katso viereiseltä videolta Närko Ab:n kokemusvideo!

Miksi FinDoor?

Kotimainen valmistaja

FinDoor on Suomen suurin taitto-ovien valmistaja. Tehtaamme sijaitsee Iissä, Pohjois-Pohjanmaalla, jossa valmistuu noin 2500 ovea vuodessa. Omat asentajamme asentavat ovet ja varmistavat, niiden moitteettoman toiminnan. Näin sinä saat taattua FinDoor-laatua, joka kestää suomalaista ammattilaiskäyttöä.

Laadukkaat tuotteet

Energiatehokkaat taitto-ovet on suunniteltu kestämään kovaa ja kuluttavaa ammattilaiskäyttöä. Ne ovat turvallisia, helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja, ja niiden lämpimyys ja tiiviys ovat markkinoiden parhaimmistoa. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta ne vastaavat asiakkaidemme tarpeita entistäkin paremmin.

Räätälöity palvelu

Soittelemme aktiivisesti asiakkaillemme, jotta pääsemme kunnolla perille kaikista ovelta vaadittavista ominaisuuksista. Räätälöimme oven toiminnot ja ulkonäön toiveidesi mukaisesti, ja toimitamme ovet joustavasti ja nopeasti sinun aikataulusi mukaan. Näin saat juuri oikein istuvan ja toimivan oven taatusti ajallaan.

Tekemisen meininki

Arvostamme rehtiä ja suoraviivaista toimintaa. Seisomme tuotteidemme laadun takana ja otamme kaiken palautteen vastaan. Jokaiseen hommaan tarrataan kiinni hanakasti – niihin vaikeisiinkin. Otamme täyden vastuun tuotteistamme. Siksi ovissamme on aina puhelinnumeromme, jotta saat meihin helposti yhteyden kaikissa asioissa.

Ota yhteyttä!

Paula Ollila, Myynti

0400 384 939
findoor@findoor.fi

Sakari Turtinen, Myynti (Pohjois-Suomi) / Myyntijohtaja

040 196 4600
sakari.turtinen@findoor.fi

Antti Kaarivaara, Myynti (Keski-Suomi)

040 124 6200
antti.kaarivaara@findoor.fi

Joonas Hekkala, Myynti (Etelä-Suomi) / Markkinointi

040 128 5056
joonas.hekkala@findoor.fi

Hannes Kortesalmi, Myynti (Länsi-Suomi)

040 161 4076 hannes.kortesalmi@findoor.fi