Pesukaduilla sattuu ja tapahtuu, mutta Findoorin palvelu toimii

Ovi kestää kosteuden ja veden – ja asiakaspalvelu satunnaiset kolaroinnit.

Pesulaolosuhteiden kosteus, veden roiske, jää, lumi ja lämpötilaerot asettavat kovat vaatimukset oville. FinDoorin ovi on pitkän kehityksen myötä suunniteltu erittäin kestäväksi haastaviinkin olosuhteisiin. FinDoorilta saat räätälöidyn kokonaisuuden vastaamaan juuri tarpeitasi, jotta asiakkaan olisi helppo käyttää pesulaasi. Huollon tarpeessa tai vahinko-tilanteissa saat ovesi kuntoon nopeasti ja vaivattomasti.

Jos satut liikkumaan pääkaupunkiseudulla, niin kipaise pesemässä autosi GoWash-pesulassa. Samalla pääset testaamaan, miten FinDoorin taitto-ovet pärjäävät pesulaolosuhteissa. FinDoor on toimittanut ovet jo viiteen GoWash pesulaan mittatilaustyönä ja yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Markus Jordan on ollut niiden toimintaan tyytyväinen. Katso GoWashin kokemus FinDoorista viereiseltä videolta!

Miksi FinDoor?

Kotimainen valmistaja

FinDoor on Suomen suurin taitto-ovien valmistaja. Tehtaamme sijaitsee Iissä, Pohjois-Pohjanmaalla, jossa valmistuu noin 2500 ovea vuodessa. Omat asentajamme asentavat ovet ja varmistavat, niiden moitteettoman toiminnan. Näin sinä saat taattua FinDoor-laatua, joka kestää suomalaista ammattilaiskäyttöä.

Laadukkaat tuotteet

Energiatehokkaat taitto-ovet on suunniteltu kestämään kovaa ja kuluttavaa ammattilaiskäyttöä. Ne ovat turvallisia, helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja, ja niiden lämpimyys ja tiiviys ovat markkinoiden parhaimmistoa. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta ne vastaavat asiakkaidemme tarpeita entistäkin paremmin.

Räätälöity palvelu

Soittelemme aktiivisesti asiakkaillemme, jotta pääsemme kunnolla perille kaikista ovelta vaadittavista ominaisuuksista. Räätälöimme oven toiminnot ja ulkonäön toiveidesi mukaisesti, ja toimitamme ovet joustavasti ja nopeasti sinun aikataulusi mukaan. Näin saat juuri oikein istuvan ja toimivan oven taatusti ajallaan.

Tekemisen meininki

Arvostamme rehtiä ja suoraviivaista toimintaa. Seisomme tuotteidemme laadun takana ja otamme kaiken palautteen vastaan. Jokaiseen hommaan tarrataan kiinni hanakasti – niihin vaikeisiinkin. Otamme täyden vastuun tuotteistamme. Siksi ovissamme on aina puhelinnumeromme, jotta saat meihin helposti yhteyden kaikissa asioissa.

Ota yhteyttä!

Paula Ollila, Myynti

0400 384 939
findoor@findoor.fi

Sakari Turtinen, Myynti (Pohjois-Suomi) / Myyntijohtaja

040 196 4600
sakari.turtinen@findoor.fi

Antti Kaarivaara, Myynti (Keski-Suomi)

040 124 6200
antti.kaarivaara@findoor.fi

Joonas Hekkala, Myynti (Etelä-Suomi) / Markkinointi

040 128 5056
joonas.hekkala@findoor.fi

Hannes Kortesalmi, Myynti (Länsi-Suomi)

040 161 4076 hannes.kortesalmi@findoor.fi