Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä

Fin Door Oy 2854145-8

Lieksentie 11

91100 Ii

Alarannantie 312

Tietosuojavastaavan yhteystiedot.

Topias Jaara

Alarannantie 312

91100 Ii

+358405021292

topias.jaara@findoor.fi

2. Rekisteröidyt

Asiakkaat (tarjousta pyytäneet, ovet ostaneet, vanhat asiakkaat ja kaikki yhteistietonsa jättäneet).

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään rekisteröityjen asiakassuhteiden perusteella.

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:  

Asiakassuhteen hoitaminen.

  1. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot

  • nimi
  • osoite
  • sähköposti
  • puhelinnumero
  • y-tunnus (yritys asiakkaat)


Asiakastiedot

  • tiedot ostetuista tuotteista / palveluista / tarjouspyynnöistä

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen

topias.jaara@findoor.fi

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.  

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.  

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.  

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot:  www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Kaikki tietolähteet ovat yksityisesti ylläpidetty.

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
  • asiakkaalta itseltään verkkolomakkeen kautta
  • Faktanetlive.fi asiakasrekisterin kautta

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Fin Door Oy ulkopuolelle.   

Luovutamme tietoja yritykselle Käyttösofta Oy, koska toiminnanohjausjärjestelmämme toimii käyttösoftan palvelimella. Yritys Käyttösofta Oy on sitoutunut noudattamaan tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.  

8. Käsittelyn kesto

  • Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa.
  • Henkilötiedot jää järjestelmään mahdollisia myöhempiä reklamaatioita varten.

9. Henkilötietojen käsittelijät

Asiakasrekisteriä käsittelevät Fin Door Oy:n työntekijät. (pääsääntöisesti myyjät ja hallinto)

Ulkoistamme henkilötietojen käsittelyä Tilitoimistolle ja IT-tuelle.

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.  

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

Miksi FinDoor?

Kotimainen valmistaja

FinDoor on Suomen suurin taitto-ovien valmistaja. Tehtaamme sijaitsee Iissä, Pohjois-Pohjanmaalla, jossa valmistuu noin 2500 ovea vuodessa. Omat asentajamme asentavat ovet ja varmistavat, niiden moitteettoman toiminnan. Näin sinä saat taattua FinDoor-laatua, joka kestää suomalaista ammattilaiskäyttöä.

Laadukkaat tuotteet

Energiatehokkaat taitto-ovet on suunniteltu kestämään kovaa ja kuluttavaa ammattilaiskäyttöä. Ne ovat turvallisia, helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja, ja niiden lämpimyys ja tiiviys ovat markkinoiden parhaimmistoa. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta ne vastaavat asiakkaidemme tarpeita entistäkin paremmin.

Räätälöity palvelu

Soittelemme aktiivisesti asiakkaillemme, jotta pääsemme kunnolla perille kaikista ovelta vaadittavista ominaisuuksista. Räätälöimme oven toiminnot ja ulkonäön toiveidesi mukaisesti, ja toimitamme ovet joustavasti ja nopeasti sinun aikataulusi mukaan. Näin saat juuri oikein istuvan ja toimivan oven taatusti ajallaan.

Tekemisen meininki

Arvostamme rehtiä ja suoraviivaista toimintaa. Seisomme tuotteidemme laadun takana ja otamme kaiken palautteen vastaan. Jokaiseen hommaan tarrataan kiinni hanakasti – niihin vaikeisiinkin. Otamme täyden vastuun tuotteistamme. Siksi ovissamme on aina puhelinnumeromme, jotta saat meihin helposti yhteyden kaikissa asioissa.

Taitto-ovet

FinDoorin sivuille aukeavat taitto-ovet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja vaihtelevia sääolosuhteita ilman, että toimintavarmuus kärsii. Taitto-oven saat myös koneistolla sekä ikkunoilla tai täyslasitettuna. Erinomainen ovi esimerkiksi navettaan, paloasemalle, halliin ja pesukadulle.

Palo-ovet

Meiltä saat VTT:n testaamat paloluokitellut ovet kohteesi kriteerien mukaisesti. Taitto-ovet saat EI30-luokituksella, karmi- ja liukuovet aina EI120-luokitukseen saakka. Palo-oviin on mahdollista asentaa myös ovikoneisto!

Karmiovet

Etsitkö tiivistä, helppokäytöistä ja kestävää käynti- tai pariovea, joka aukeaa talvellakin kevyesti? FinDoorin toimintavarmat karmiovet soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi maatalouden ja teollisuuden haastaviin olosuhteisiin.

Liukuovet

Liukuovi on hyvä vaihtoehto esimerkiksi kevyempiin halleihin, joissa on paljon sivutilaa. Kevytrakenteista liukuovea on helppo käyttää, ja ne on rakennettu samoista kestävistä, laadukkaista materiaaleista kuin FinDoorin taitto-ovetkin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Paula Ollila, Myynti

0400 384 939
findoor@findoor.fi

Sakari Turtinen, Myynti (Pohjois-Suomi) / Myyntijohtaja

040 196 4600
sakari.turtinen@findoor.fi

Aatu Liikanen, Myynti (Keski-Suomi) / Markkinointi

040 124 6200
aatu.liikanen@findoor.fi

Joonas Hekkala, Myynti (Etelä-Suomi)

040 128 5056
joonas.hekkala@findoor.fi