Maatilalle

Kevyet, tiiviit ja helpot taitto-ovet navettaan

Ei jäätymistä, ruostumista tai jumahtamista – vain takuuvarmasti toimiva ovi.

Findoorin ovet ovat erittäin pidettyjä niin uusilla kuin vanhoilla maatiloilla. Ovien kestävyys, tiiviys ja helppokäyttöisyys on maatiloilla tärkeää. Suuretkin ovet aukeavat kevyesti käsikäyttöisenä. Pystymme räätälöidä ovet juuri tarpeidesi mukaisiksi, jotta ovista mahtuu niin tilan pieni kuin suurikin kone sisään. Oviin on mahdollista saada luotettava kauko-ohjausjärjestelmä, joka helpottaa koneiden kanssa liikkuessa.

Keisalan tila on tuttu “Maalaisjärki” YouTube-kanavasta. Kanavan perustaja Anna sekä Keisalan tilan maatalousyrittäjä Aleksi ovat olleet tyytyväisiä Findooriin. Heille on tärkeää etenkin ovien käyttövarmuus ja etäohjaus. Katso loput kommentit viereiseltä videolta!

Findoorin vahvuudet maatiloille

Kestävyys

Findoorin ovet ovat kestäviä yksinkertaisen ja kevyen rakenteen ansiosta. Teräksiset saranat varmistavat kestävyyden kovassakin käytössä. 

Tiiveys

Findoorin ovien tiivisteet ovat kulutuksenkestävää EPDM-kumia.

Ovien käyttömekanismit on suunniteltu painamaan kaikki tiivisteet tiukasti tiivistepintoja vasten.

Helppokäyttöisyys

Findoorin ovet ovat helppokäyttöisiä hakevan lukkokahvan, sekä kevyen käytettävyyden ansiosta.

Vapaa oviaukko

Findoor taitto-ovet aukeavat kokonaan pois oviaukolta, mikä mahdollistaa suurenkin koneen läpiajettavuuden turvallisesti ovia kolhimatta.

Asiakkaitamme

Jätä meille viesti niin palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Hyväksyn tietosuojaselosteen mukaisen henkilötietojen käytön.

Ota meihin yhteyttä

Tiimimme koostuu ovialan huippuammattilaisista. Tuotteemme vaikuttavat jo miljoonien ihmisten elämään Suomessa ja ympäri maailman. Ota yhteyttä tiimiimme niin katsotaan yhdessä, kuinka voimme palvella!

Vaihde

0208 384 530