Pesukadut

Pesukaduilla sattuu ja tapahtuu, mutta Findoorin palvelu toimii

Ovi kestää kosteuden ja veden – ja asiakaspalvelu satunnaiset kolaroinnit.

Pesulaolosuhteiden kosteus, veden roiske, jää, lumi ja lämpötilaerot asettavat kovat vaatimukset oville. FinDoorin ovi on pitkän kehityksen myötä suunniteltu erittäin kestäväksi haastaviinkin olosuhteisiin. Findoorilta saat räätälöidyn kokonaisuuden vastaamaan juuri tarpeitasi, jotta asiakkaan olisi helppo käyttää pesulaasi. Huollon tarpeessa tai vahinko-tilanteissa saat ovesi kuntoon nopeasti ja vaivattomasti.

Jos satut liikkumaan pääkaupunkiseudulla, niin kipaise pesemässä autosi GoWash-pesulassa. Samalla pääset testaamaan, miten FinDoorin taitto-ovet pärjäävät pesulaolosuhteissa. FinDoor on toimittanut ovet jo viiteen GoWash pesulaan mittatilaustyönä ja yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Markus Jordan on ollut niiden toimintaan tyytyväinen. Katso GoWashin kokemus FinDoorista viereiseltä videolta!

Findoorin vahvuudet pesukaduille

kestävyys

Pesulaolosuhteiden kosteus, veden roiske, jää, lumi ja lämpötilaerot asettavat kovat vaatimukset oville. Findoorin taitto-ovet on suunniteltu erittäin kestäväksi haastaviinkin olosuhteisiin.

automatiikka

Findoorin oviin on saatavilla myös toimintavarma automatiikka.

Pitkä käyttöikä

Mahdollisimman pieni määrä liikkuvia osia tarkoittaa mahdollisimman huoletonta ja toimintavarmaa ovea. Asennuksen jälkeen taitto-ovi kestää vain vähäisellä huollolla kevyesti seuraavat 20-30 vuotta.

Nopea asiakaspalvelu

Valmistamme ovemme itse Suomessa, joten rikkoutunen oven tilalle saadaan nopeasti uusi ovi tai rikkoutunut osa. Asentajamme liikkuvat ympäri Suomen joka viikko, joten pääsemme tarvittaessa nopeasti paikalle.

Asiakkaitamme

Jätä meille viesti niin palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Hyväksyn tietosuojaselosteen mukaisen henkilötietojen käytön.

Ota meihin yhteyttä

Tiimimme koostuu ovialan huippuammattilaisista. Tuotteemme vaikuttavat jo miljoonien ihmisten elämään Suomessa ja ympäri maailman. Ota yhteyttä tiimiimme niin katsotaan yhdessä, kuinka voimme palvella!

Vaihde

0208 384 530