Findoor syntyi aitoon tarpeeseen

Ensimmäinen FinDoor-ovi syntyi vuonna 1989, kun silloiset H.Jaara & co.:n yrittäjäveljekset etsivät sopivaa oviratkaisua halliinsa. Tarpeet täyttävää ovea ei löytynyt, joten Jaaran veljekset päättivät valmistaa sellaisen itse. Yrityksen ensimmäisestä taitto-ovesta tuli hitti nopeasti: monet hallilla pysähtyneet rekkakuskit ihastuivat oveen ja tilasivat itselleen samanlaisen. Sana kiiri lähiseudun yrittäjien joukkoon. Ovi myi itse itseään.

Jokaiselle asiakkaalle valmistettiin täysin tarpeista lähtöisin oleva taitto-ovi, ja niitä alkoi ilmestyä tihenevää vauhtia halleihin, navetoihin ja muihin rakennuksiin. Lähes 30 vuoden aikana FinDoorin taitto-ovet ovat levinneet koko Suomeen. Olemme kuunnelleet ahkerasti palautetta ja ottaneet asiakkaat mukaan tuotekehitykseen. Lopputuloksena syntyi huippuunsa hiottuja, käänteen tekeviä FinDoor-ovia.

1.

Soitapa meille – istumme kanssasi alas keskustelemaan tarpeistasi, ja suunnittelemme oviaukkoosi istuvan ratkaisun.

2.

Ryhdymme töihin, kun paperityöt on tehty. Valmistamme FinDoor ovet omalla tehtaallamme, joten toimitus järjestyy nopeasti ja joustavasti.

3.

Omat asentajamme asentavat oven sovittuna päivänä ja tarkistavat, että ne toimivat just eikä melkein. Huolto-ohjeet saat ovien mukana.

4.

Voit valita myös FinDoor huoleton -sopimuksen, joka sisältää tarkastukset ja huoltokäynnit. Huolettomasta ovesta vieläkin huolettomampi.

5.

Huolehdimme asiakkaistamme ja laadustamme. Siksi soittelemme tai piipahdamme vielä perästä, kun ovi on saatu kunnolla käyttöön.

Taattua laatua

Uskallamme katsoa asiakasta silmiin vielä vuosikymmentenkin kuluttua. Haluamme, että FinDoorilta ostaessaan asiakas voi olla satavarma tuotteen laadusta. Seuraamme päivittäin tiukkojen laatukriteereiden toteutumista, kehitämme tuotantoamme jatkuvasti paremmaksi ja varmistamme, että työntekijöillämme on aina käytössään parhaat välineet. Työkin on mielekkäämpää, kun voimme itsekin luottaa laatuun ja sen toteutumiseen.

Joustoa löytyy

Haluamme olla Suomen joustavin ovien toimittaja. Teemme jokaisen oven räätälityönä, joten myös aikataulut neuvottelemme aina erikseen. Pyrimme siihen, että jokainen projekti sujuu aina suunnittelusta asennukseen saakka asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jousto pätee myös henkilökuntaamme. Jokainen meistä saa itse päättää lomiensa ajankohdan, ja tilauskannan vaatiessa on myös valmis joustamaan.

Rehtiä tekemistä

Luvatusta pidetään aina kiinni. Kohtaamme ja käsittelemme sekä positiiviset asiat että haasteet reilusti, ja otamme vaikeimmatkin asiat viipymättä käsittelyyn. Pidämme kiinni myös avoimesta kaupanteosta: tuotteet vastaavat tilausta, ikäviä yllätyksiä ei ilmaannu ja mahdollisesti myöhemmin tarvittavat varaosat ja palvelut ovat kohtuuhintaisia. Ylihinnoittelu ei kuulu toimintatapaamme.

Ota yhteyttä!

Paula Ollila, Myynti

0400 384 939
findoor@findoor.fi

Sakari Turtinen, Myynti (Pohjois-Suomi) / Myyntijohtaja

040 196 4600
sakari.turtinen@findoor.fi

Antti Kaarivaara, Myynti (Keski-Suomi)

040 124 6200
antti.kaarivaara@findoor.fi

Joonas Hekkala, Myynti (Etelä-Suomi) / Markkinointi

040 128 5056
joonas.hekkala@findoor.fi

Hannes Kortesalmi, Myynti (Länsi-Suomi)

040 161 4076 hannes.kortesalmi@findoor.fi