Paloasemat

FinDoor on alansa edelläkävijä

Nopeasti avautuva, toimintavarma ja kestävä taitto-ovi ulkonäöstä tinkimättä.

Turvallisuus, toimintavarmuus ja helppous samassa paketissa. Findoorin taitto-ovet ovat varma ja huoleton oviratkaisu palolaitoksille. Energiatehokkaat taitto-ovet on suunniteltu kestämään kovaa ja kuluttavaa ammattilaiskäyttöä. Ovien lämpimyys ja tiiviys ovat markkinoiden parhaimmistoa. Oviin voit valita muun muassa suuret kestävät ikkunat sekä laadukkaan ja nopean ovikoneiston säästääksesi aikaa tositilanteessa.

Findoorin vahvuudet paloasemille

Toimintavarmuus

Yksinkertaisen rakenteen ja kestävien saranoiden avulla toimintavarmuus on taattua, myös haastavissa paikoissa.

Näyttävyys

Taitto-ovistamme voidaan räätälöidä näyttävä ratkaisu jokaiseen ovitarpeeseen. Uudet taitto-ovesi saat myös ikkunoilla tai täysilasitettuna. Ikkunat ovat hyvin eristäviä ja valoa läpäiseviä 2K-lämpölasielementtejä, jotka säilyvät kirkkaina vuosikymmeniä. Vakioväreja on saatavilla 11 kappaletta RR värikartan mukaan. Ovea kiertävät alumiinilistat ja oven osat ovat mahdollista maalata haluamallanne värillä.

Nopea Asiakaspalvelu

Valmistamme ovemme itse Suomessa, joten rikkoutunen oven tilalle saadaan nopeasti uusi ovi tai osa. Asentajamme liikkuvat ympäri Suomen joka viikko, joten pääsemme tarvittaessa nopeasti paikalle.

Energiatehokkuus

Findoorin taitto-ovet pysyvät lämpiminä vuoden ympäri ja tuovat säästöjä lämmityksessä. Lämmönläpäisykerroin on testattu standardin EN 12418 mukaisesti. Sandwich-rakenne ja oven lämpökatkaistut alumiinit tekevät Findoor taitto-ovesta energiatehokkaan.

Asiakkaitamme

Jätä meille viesti niin palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Hyväksyn tietosuojaselosteen mukaisen henkilötietojen käytön.

Ota meihin yhteyttä

Tiimimme koostuu ovialan huippuammattilaisista. Tuotteemme vaikuttavat jo miljoonien ihmisten elämään Suomessa ja ympäri maailman. Ota yhteyttä tiimiimme niin katsotaan yhdessä, kuinka voimme palvella!

Vaihde

0208 384 530