Brandstationer

Findoor är föregångare i branschen

En vikport som öppnas snabbt, är funktionssäker och hållbar utan att utseendet lider

Säkerhet, driftsäkerhet och användarvänlighet i samma paket. Findoors vikportar är en säker och bekymmersfri portlösning för brandstationer. Energisnåla vikportar är utformade för att tåla tuff och krävande professionell användning. Portarnas värme och täthet är bland de bästa på marknaden. I portarna kan du välja till exempel stora hållbara fönster samt en kvalitativ och snabb portmekanism för att spara tid i nödsituationer.

Findoors styrkor för brandstationer

Tillförlitlighet

Med en enkel konstruktion och hållbara gångjärn är tillförlitligheten garanterad, även på utmanande platser.

Skådespel

Vikbara portar kan skräddarsys till en imponerande lösning för varje portbehov. Dina nya vikportar kan också utrustas med fönster eller vara helt i glas. Fönstren är välisolerande och ljusgenomsläppliga 2K-termoglasenheter, som förblir klara i årtionden. Det finns 11 standardfärger tillgängliga enligt RR-färgkartan. Portarna omges av aluminiumlister och portdelarna kan målas i valfri färg.

Snabb kundservice

Vi tillverkar våra dörrar själva i Finland, så vid skada kan vi snabbt ersätta dörren eller delen.

Energisnålhet

Findoors vikportar håller värmen året om och ger besparingar i uppvärmningen. Värmeöverföringskoefficienten har testats enligt standarden EN 12418. Sandwichkonstruktionen och portarnas värmebrytande aluminium gör Findoors vikport till en energieffektiv lösning.

Våra kunder

Lämna ett meddelande till oss så återkommer vi senast nästa vardag!

Jag godkänner användningen av personuppgifter enligt integritetspolicyn.

Kontakta oss

Vårt team består av topprofessionella inom dörrbranschen. Våra produkter påverkar redan livet för miljontals människor i Finland och runt om i världen. Kontakta vårt team så ser vi tillsammans hur vi kan tjäna dig!

Växel

023-322 11