Tvättgator

På tvättgator händer det saker, men Findoors service fungerar

Porten tål fukt och vatten – och kundtjänsten tål tillfälliga kollisioner

Tvättanläggningarnas fuktighet, vattenstänk, is, snö och temperaturskillnader ställer höga krav på portar. Findoors port har genom lång utveckling designats för att vara mycket hållbar även under utmanande förhållanden. Hos Findoor får du en skräddarsydd helhetslösning för att exakt möta dina behov, så att det ska vara lätt för dina kunder att använda din tvättanläggning. Vid behov av service eller i händelse av skador kan du snabbt och enkelt få din port reparerad.

Om du råkar befinna dig i huvudstadsregionen, sväng då förbi och tvätta din bil i GoWash-tvättanläggningen. Samtidigt får du möjlighet att testa hur Findoors vikportar står sig i tvättförhållanden. Findoor har levererat portar till fem GoWash-anläggningar som specialbeställningar, och företagets grundare och VD Markus Jordan har varit nöjd med deras prestanda. Titta på GoWashs erfarenheter av Findoor i videon bredvid!

Findoors styrkor för tvätthallar

Hållbarhet

Tvättförhållandenas fuktighet, vattensprut, is, snö och temperaturskillnader ställer hårda krav på portarna. Findoors vikportar är designade för att vara extremt hållbara även under utmanande förhållanden.

Automatik

Findoors portar är även tillgängliga med driftsäker automatik.

Lång livslängd

Så få rörliga delar som möjligt innebär en så bekymmersfri och driftsäker port som möjligt. Efter installation håller vikporten med endast lite underhåll lätt de kommande 20-30 åren.

Snabb kundservice

Vi tillverkar våra dörrar själva i Finland, så en trasig dörr kan snabbt ersättas med en ny dörr eller trasig del. Våra montörer rör sig runt om i Finland varje vecka, så vi kan vid behov snabbt vara på plats.

Våra kunder

Lämna ett meddelande till oss så återkommer vi senast nästa vardag!

Jag godkänner användningen av personuppgifter enligt integritetspolicyn.

Kontakta oss

Vårt team består av topprofessionella inom dörrbranschen. Våra produkter påverkar redan livet för miljontals människor i Finland och runt om i världen. Kontakta vårt team så ser vi tillsammans hur vi kan tjäna dig!

Växel

023-322 11