Specialobjekt

Ett finländskt företag, som håller sitt ord

I specialobjekt avviker installationsmiljön, dörrtekniken, tillverkningen, storleken, användningssyftet eller -förhållandena från det normala

Hos Findoor får du skräddarsydd service precis för dina behov. Våra experter planerar tillsammans med kunden en dörr som tjänar just dina behov. Tveka inte att kontakta oss, så löser Findoor dina dörrbehov.

Sällan finns det utmaningar som Findoors dörrexperter inte kan lösa

HELEN är ett företag som ägs av staden Helsingfors och erbjuder sina kunder bland annat elektricitet och fjärrvärme. Bland företagets fastigheter finns kraft- och värmeverk som kräver många olika typer av dörrar – och de utsätts för hård belastning. Ibland är fukten mycket hög, ibland är luftströmmarna starka. Findoors dörrar fungerar väl även under sådana förhållanden.

”Samarbetet med Findoor har varit väldigt enkelt och rakt på sak. Dörrarnas storlek har inte varit ett problem, utan vi har fått precis de dörrar som passar oss. Leveranstiderna har hållits mycket väl. Hos oss rivs alltid den gamla dörren först för att ge plats åt den nya, och det lämnar ett stort gapande hål. Det är viktigt att den nya dörren kommer i tid som avtalat. Och det har den alltid gjort. Verksamheten har gett ett klart och bestämt intryck. Det som lovas, hålls också. Många leverantörer har inte haft möjlighet att erbjuda en sådan tjänst som vi får genom Findoor.”

Findoors styrkor för specialobjekt

Anpassningsbarhet

Vi tillverkar själva portarna i vår fabrik i Ii, så vi kan designa en skräddarsydd port enligt kundens behov.

Systemen

Vi använder vårt eget affärssystem, där information och modeller för alla dörrar bevaras. Till exempel i skadefall kan vi enkelt få tillgång till dörrarnas information och kan hjälpa till på kort varsel om det behövs.

Erfarenhet

Vi har över 30 års erfarenhet av tillverkning av dörrar och specialobjekt. I samarbete med våra säljare har kunden hittat fungerande dörrlösningar även för de mest utmanande situationerna.

Planering

Vi går alltid igenom detaljerade planer med kunden för specialobjekt. Med hjälp av dessa kan vi säkerställa en effektiv installation och smidig användning av dörren.

Våra kunder

Lämna ett meddelande till oss så återkommer vi senast nästa vardag!

Jag godkänner användningen av personuppgifter enligt integritetspolicyn.

Kontakta oss

Vårt team består av topprofessionella inom dörrbranschen. Våra produkter påverkar redan livet för miljontals människor i Finland och runt om i världen. Kontakta vårt team så ser vi tillsammans hur vi kan tjäna dig!

Växel

023-322 11