Erikoiskohteisiin

Suomalainen yritys, joka pitää sanansa

Erikoiskohteissa asennusympäristö, oven tekniikka, valmistus, koko, käyttötarkoitus tai -olosuhteet poikkeaa normaalista.

Findoorilta saat räätäröidyn palvelun juuri tarpeitasi varten. Meidän asiantuntijamme suunnittelevat yhteistyössä asiakkaan kanssa juuri tarpeitasi palvelevan oven. Ota rohkeasti yhteyttä niin Findoor ratkaisee ovitarpeesi.

 

Harvassa ovat haasteet, joita FinDoorin oviasiantuntijat eivät osaisi ratkaista.

HELEN on Helsingin kaupungin omistama yritys, joka tarjoaa asiakkailleen muun muassa sähköä ja kaukolämpöä. Yrityksen kiinteistöjen joukossa on mm. voima- ja lämpölaitoksia, joissa tarvitaan paljon erilaisia ovia – ja ne joutuvat kovalle rasitukselle. Välillä kosteutta on todella paljon, välillä taas ilmavirtaukse ovat kovia. Findoorin ovet toimivat hyvin myös tällaisissa olosuhteissa.

“Findoorin kanssa yhteistyö on ollut hirveen helppoa ja mutkatonta. Ovien koko ei ole ollut ongelma, vaan ollaan saatu just meille sopivat ovet. Toimitusajat on pitäneet erittäin hyvin. Meillä vanha ovi puretaan aina ensin uuden tieltä, ja siihen jää valtava ammottava aukko. On tärkeää, että uusi ovi tulee sovitusti ajallaan. Ja on aina tullu. Toiminnasta on jääny selkeä ja jämäkkä kuva. Se mitä luvataan, se myös pidetään. Monella toimittajalla ei oo ollut mahdollisuutta tarjota tällaista palvelua, mitä Findoorin kautta saadaan.

Findoorin vahvuudet erikoiskohteille

Muokattavuus

Valmistamme itse ovet tehtaallamme Iissä, joten voimme suunnitella asiakkaan tarpeiden mukaisen räätälöidyn oven.

järjestelmät

Meillä on käytössä oma toiminnanohjausjärjestelmä, jossa säilyy kaikkien ovien tiedot ja mallit. Esimerkiksi vahinkotilanteissa pääsemme helposti käsiksi ovien tietoihin ja voimme auttaa tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Kokemus

Meillä on ovien valmistuksesta ja erikoiskohteista kokemusta jo yli 30 vuotta. Yhteistyössä myyjiemme kanssa asiakas on löytänyt toimivan oviratkaisun haasteelisiinkin kohteisiin.

Suunnittelu

Käymme aina asiakkaan kanssa läpi tarkat suunnitelmat erikoiskohteissa. Näiden avulla voimme varmistaa oven tehokkaan asennuksen ja sujuvan käytön.

Asiakkaitamme

Jätä meille viesti niin palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Hyväksyn tietosuojaselosteen mukaisen henkilötietojen käytön.

Ota meihin yhteyttä

Tiimimme koostuu ovialan huippuammattilaisista. Tuotteemme vaikuttavat jo miljoonien ihmisten elämään Suomessa ja ympäri maailman. Ota yhteyttä tiimiimme niin katsotaan yhdessä, kuinka voimme palvella!

Vaihde

0208 384 530