Hallit

Laadukas ratkaisu ja nopea palvelu

Toimintavarma ja lähes huoltovapaa taitto-ovi, josta mahtuu isompikin kone.

Taitto-ovi on kestävä ja vaivaton ratkaisu, joka ei vaadi katsastuksia ja on helppo käyttää koneistolla ja ilman. Meiltä saat ovet juuri haluamallasi värillä, ikkunan koolla ja lisäominaisuuksilla. Voit kulkea käyntiovesta tai avata oven jo kaukaa kauko-ohjauksella. Valmistamme ovet mittatilaustyönä tehtaallamme Iissä.

Närko Ab:n korjaamopäällikkö Niko-Petteri Kinnari oli erityisen tyytyväinen Findoorin nopeaan toimintaan ja asiantuntemukseen. ”On viihtyisä tehdä töitä”, kertoo Kinnari, kun hallin ovien vaihdoksen myötä lämpötilavaihtelut loppuivat. ”Ne on kevyt käyttää ja toimivat hyvin yksinkertaisesti… ja hyvä lukitus”, kiteyttää Kinnari. Katso viereiseltä videolta Närko Ab:n kokemusvideo!

Findoorin vahvuudet

Energiatehokkuus

Findoorin taitto-ovet pysyvät lämpiminä vuoden ympäri ja tuovat säästöjä lämmityksessä. Lämmönläpäisykerroin on testattu standardin EN 12418 mukaisesti. Sandwich-rakenne ja oven lämpökatkaistut alumiinit tekevät Findoor taitto-ovesta energiatehokkaan.

Käytettävyys

Findoorin taitto-ovet ovat kevyet ja helppo käyttää. Suurin osa ovistamme myydään käsikäyttöisenä mutta enenevissä määrin myös automatiikalla. Sähkökäyttöisellä taitto-ovella ei ole katsastusvaatimusta.

pitkä käyttöikä

Mahdollisimman pieni määrä liikkuvia osia tarkoittaa mahdollisimman huoletonta ja toimintavarmaa ovea. Asennuksen jälkeen taitto-ovi kestää vain vähäisellä huollolla kevyesti seuraavat 20-30 vuotta.

Nopea asiakaspalvelu

Valmistamme ovemme itse Suomessa, joten rikkoutunen oven tilalle saadaan nopeasti uusi ovi tai osa. Asentajamme liikkuvat ympäri Suomen joka viikko, joten pääsemme tarvittaessa nopeasti paikalle.

Asiakkaitamme

Jätä meille viesti niin palaamme asiaan viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Hyväksyn tietosuojaselosteen mukaisen henkilötietojen käytön.

Ota meihin yhteyttä

Tiimimme koostuu ovialan huippuammattilaisista. Tuotteemme vaikuttavat jo miljoonien ihmisten elämään Suomessa ja ympäri maailman. Ota yhteyttä tiimiimme niin katsotaan yhdessä, kuinka voimme palvella!

Vaihde

0208 384 530