Hallar

Kvalitativ lösning och snabb service

En driftsäker och nästan underhållsfri vikport som större maskiner ryms igenom

Vikporten är en hållbar och bekymmersfri lösning som inte kräver besiktningar och är lätt att använda, med eller utan maskiner. Vi erbjuder portar i precis den färg du vill ha, med önskad fönsterstorlek och extra funktioner. Du kan gå genom en persondörr eller öppna porten på distans med en fjärrkontroll. Vi tillverkar portarna på beställning i vår fabrik i Ii.

Verkstadschefen Niko-Petteri Kinnari från Närko Ab var särskilt nöjd med Findoors snabba agerande och expertis. ”Det är trevligt att arbeta”, berättar Kinnari, eftersom temperaturvariationerna upphörde efter att hallens portar bytts ut. ”De är lätta att använda och fungerar mycket enkelt… och har ett bra lås”, sammanfattar Kinnari. Titta på Närko Ab:s erfarenhetsvideo på videon intill!

Findoors styrkor för hallar

Energisnålhet

Findoors vikportar håller värmen året om och ger besparingar i uppvärmningen. Värmeöverföringskoefficienten har testats enligt standarden EN 12418. Sandwichkonstruktionen och portarnas värmebrytande aluminium gör Findoors vikport till en energieffektiv lösning.

Användarvänlighet

Findoors vikportar är lätta att använda. De flesta av våra portar säljs för manuell användning, men allt oftare även med automatik. En elektrisk vikport kräver ingen besiktning.

Lång livslängd

Ett så litet antal rörliga delar som möjligt innebär en så bekymmersfri och driftsäker port som möjligt. Efter installationen håller vikporten med endast minimalt underhåll lätt de nästa 20-30 åren.

Snabb kundservice

Vi tillverkar våra dörrar själva i Finland, så vid skada kan vi snabbt ersätta dörren eller delen.

Våra kunder

Lämna ett meddelande till oss så återkommer vi senast nästa vardag!

Jag godkänner användningen av personuppgifter enligt integritetspolicyn.

Kontakta oss

Vårt team består av topprofessionella inom dörrbranschen. Våra produkter påverkar redan livet för miljontals människor i Finland och runt om i världen. Kontakta vårt team så ser vi tillsammans hur vi kan tjäna dig!

Växel

023-322 11