Helppo ja vaivaton ovi halliin

FinDoorin liukuovi on hyvä ratkaisu esimerkiksi kevyemmän luokan halleihin, joissa on paljon sivutilaa. Kevytrakenteisen liukuoven käyttäminen on helppoa ja se onnistuu vaivattomasti myös yksin.

Kestävät materiaalit

Käytämme liukuovissamme samoja kestäviä materiaaleja, kuin taitto-ovissamme. Pinnoitettu teräspelti, vettä imemätön rakenne ja EPDM-kumiset tiivisteet takaavat, että liukuovi toimii vuodesta toiseen säässä kuin säässä. 

Oviemme värivalikoima löytyy Ruukin värikartasta. Ovet ovat saatavilla 50 tai 60 mm eristevahvuudella. Liukuovet saat tarvittaessa EI120 paloluokituksella. Myös ovikoneisto voidaan asentaa oviin. Kaikilla liukuovillamme on kahden vuoden takuu asennustavasta riippumatta.

Miksi FinDoor?

Kotimainen valmistaja

FinDoor on Suomen suurin taitto-ovien valmistaja. Tehtaamme sijaitsee Iissä, Pohjois-Pohjanmaalla, jossa valmistuu noin 2500 ovea vuodessa. Omat asentajamme asentavat ovet ja varmistavat, niiden moitteettoman toiminnan. Näin sinä saat taattua FinDoor-laatua, joka kestää suomalaista ammattilaiskäyttöä.

Laadukkaat tuotteet

Energiatehokkaat taitto-ovet on suunniteltu kestämään kovaa ja kuluttavaa ammattilaiskäyttöä. Ne ovat turvallisia, helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja, ja niiden lämpimyys ja tiiviys ovat markkinoiden parhaimmistoa. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta ne vastaavat asiakkaidemme tarpeita entistäkin paremmin.

Räätälöity palvelu

Soittelemme aktiivisesti asiakkaillemme, jotta pääsemme kunnolla perille kaikista ovelta vaadittavista ominaisuuksista. Räätälöimme oven toiminnot ja ulkonäön toiveidesi mukaisesti, ja toimitamme ovet joustavasti ja nopeasti sinun aikataulusi mukaan. Näin saat juuri oikein istuvan ja toimivan oven taatusti ajallaan.

Tekemisen meininki

Arvostamme rehtiä ja suoraviivaista toimintaa. Seisomme tuotteidemme laadun takana ja otamme kaiken palautteen vastaan. Jokaiseen hommaan tarrataan kiinni hanakasti – niihin vaikeisiinkin. Otamme täyden vastuun tuotteistamme. Siksi ovissamme on aina puhelinnumeromme, jotta saat meihin helposti yhteyden kaikissa asioissa.

Kokemuksia FinDoorista

TUNTURIRAKENNUS OY:N LUOTETTU KUMPPANI

Tunturirakennus Oy on kuusamolainen rakennusalan perheyritys, joka tarjoaa palveluita aina saunamökin rakentamisesta isoihin, julkisen puolen rakennushankkeisiin. FinDoorin kanssa yhteistyötä on tehty jo noin 15 vuotta.

GOWASH-PESULOIHIN TOIMINTAVARMAT OVET

Pesukaduilla kosteutta, vettä ja asiakkaita riittää. GoWash-pesuloihin tehtiin mittatilaustyönä taitto-ovet, ja yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Markus Jordan on ollut niiden toimintaan hyvin tyytyväinen. 

Ota yhteyttä!

Paula Ollila, Myynti

0400 384 939
findoor@findoor.fi

Sakari Turtinen, Myynti (Pohjois-Suomi) / Myyntijohtaja

040 196 4600
sakari.turtinen@findoor.fi

Antti Kaarivaara, Myynti (Keski-Suomi)

040 124 6200
antti.kaarivaara@findoor.fi

Joonas Hekkala, Myynti (Etelä-Suomi) / Markkinointi

040 128 5056
joonas.hekkala@findoor.fi

Hannes Kortesalmi, Myynti (Länsi-Suomi)

040 161 4076 hannes.kortesalmi@findoor.fi