Toimintavarma ratkaisu navettaan

FinDoorin käynti- ja pariovet ovat kestävä ja tiivis oviratkaisu esimerkiksi navetan vaativiin olosuhteisiin. Ovet on suunniteltu vaativaan ammattilaiskäyttöön, jossa sen tulee kestää kovaa kulutusta päivästä toiseen ilman toimintavarmuuden heikkenemistä.

Ovessa on mahdollisimman vähän liikkuvia osia, joten myös huollon tarve on minimoitu. Asennuksen jälkeen ovi kestää pelkällä saranoiden voitelulla kevyesti seuraavat 20–30 vuotta. Kaikilla karmiovillamme on kahden vuoden takuu asennustavasta riippumatta.

 

Kestävät materiaalit

Karmiovia tehdään 1-lehtisenä käyntiovena tai 2-lehtisenä pariovena. Ovien pinta on pinnoitettua teräspeltiä ja rakenne vettä imemätöntä materiaalia. Ovea kiertää sinkattu teräskarmi, ja EPDM-kumista valmistetut tiivisteet kestävät hyvin pohjoisen ääriolosuhteita.

Oveen voidaan laittaa kaksinkertainen laahuskumitiiviste, jolloin oviaukkoon ei jää mitään kynnystä, tai teräskynnys. Karmiovia on saatavilla myös paloluokiteltuina jopa EI120-paloluokitukseen asti.

Miksi FinDoor?

Kotimainen valmistaja

FinDoor on Suomen suurin taitto-ovien valmistaja. Tehtaamme sijaitsee Iissä, Pohjois-Pohjanmaalla, jossa valmistuu noin 2500 ovea vuodessa. Omat asentajamme asentavat ovet ja varmistavat, niiden moitteettoman toiminnan. Näin sinä saat taattua FinDoor-laatua, joka kestää suomalaista ammattilaiskäyttöä.

Laadukkaat tuotteet

Energiatehokkaat taitto-ovet on suunniteltu kestämään kovaa ja kuluttavaa ammattilaiskäyttöä. Ne ovat turvallisia, helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja, ja niiden lämpimyys ja tiiviys ovat markkinoiden parhaimmistoa. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta ne vastaavat asiakkaidemme tarpeita entistäkin paremmin.

Räätälöity palvelu

Soittelemme aktiivisesti asiakkaillemme, jotta pääsemme kunnolla perille kaikista ovelta vaadittavista ominaisuuksista. Räätälöimme oven toiminnot ja ulkonäön toiveidesi mukaisesti, ja toimitamme ovet joustavasti ja nopeasti sinun aikataulusi mukaan. Näin saat juuri oikein istuvan ja toimivan oven taatusti ajallaan.

Tekemisen meininki

Arvostamme rehtiä ja suoraviivaista toimintaa. Seisomme tuotteidemme laadun takana ja otamme kaiken palautteen vastaan. Jokaiseen hommaan tarrataan kiinni hanakasti – niihin vaikeisiinkin. Otamme täyden vastuun tuotteistamme. Siksi ovissamme on aina puhelinnumeromme, jotta saat meihin helposti yhteyden kaikissa asioissa.

Ota yhteyttä!

Paula Ollila, Myynti

0400 384 939
findoor@findoor.fi

Sakari Turtinen, Myynti (Pohjois-Suomi) / Myyntijohtaja

040 196 4600
sakari.turtinen@findoor.fi

Antti Kaarivaara, Myynti (Keski-Suomi)

040 124 6200
antti.kaarivaara@findoor.fi

Joonas Hekkala, Myynti (Etelä-Suomi) / Markkinointi

040 128 5056
joonas.hekkala@findoor.fi

Hannes Kortesalmi, Myynti (Länsi-Suomi)

040 161 4076 hannes.kortesalmi@findoor.fi