Taitto-ovet jokaiseen tarpeeseen

FinDoorin taitto-ovet ovat ammattilaiskäyttöön suunniteltuja teollisuusovia. Ne ovat kestäviä ja niin kevyitä, että suurikin ovi toimii käsikäyttöisenä ilman sen suurempia ponnisteluja. FinDoorin taitto-ovet saat myös ovikoneistolla sekä ikkunoilla tai täyslasitettuina.

Viereiseltä videolta pääset tutustumaan taitto-oven matkaan tuotantomme läpi. Linjastolta löytyy monta rautaista tekijää, jotka saavat lopputuloksesta laadukkaan ja viimeistellyn.

Kestää säätä ja kulutusta

Taitto-ovi kestää kovaa käyttöä päivästä toiseen ilman jatkuvaa huoltamista. Se on loistava valinta esimerkiksi navettaan, paloasemalle, lentokentälle, teollisuushalliin ja huoltoasemalle.

Ovien pinta on pinnoitettua teräspeltiä ja rakenne vettä imemätöntä eristettä. Nostavat terässaranat pitävät alatiivisteen kunnossa ja oven kevyenä avata. EPDM-kumista valmistetut tiivisteet kestävät hyvin pohjoisen ääriolosuhteita. Taitto-oveen saat tarvittaessa myös käyntioven ja EI30-paloluokituksen.

Lämpö ei mene harakoille

FinDoorin taitto-ovet pysyvät lämpiminä vuoden ympäri ja tuovat säästöjä lämmityksessä, sillä tiivistepinnat sulkevat tiiviisti kosteuden ja ulkoilman ulkopuolelle. Ovilehtien väliset uros-naaras-tiivisteet sekä oven reunoilla olevat tiivisteet painautuvat tiukasti pintoja vasten, ja avattaessa irtoavat heti toisistaan. Lopputuloksena tiivis, lämmin ovi, jonka tiivisteet pysyvät hyvänä vuosia. Myös ikkunalliset taitto-ovet ovat hyvin tiiviit. Täyslasitetuissa ovissa lasipinta-alaa on paljon, joten ne eivät ole aivan yhtä lämmin ratkaisu.

Yksilöllinen ovi ilman huoltohuolia

Jokainen ovi valmistetaan omalla tehtaallamme täysin asiakkaan vaatimuksiin istuvaksi. Saat siis juuri sen kokoisen ja näköisen oven kuin haluatkin.

Mahdollisimman pieni määrä liikkuvia osia tarkoittaa mahdollisimman huoletonta ja toimintavarmaa ovea. Asennuksen jälkeen taitto-ovi kestää vain vähäisellä huollolla kevyesti seuraavat 20–30 vuotta. Tiuhemmissa huoltotarpeissa voit sopia kanssamme myös FinDoor Huoleton -sopimuksesta, jolla ulkoistat oven huollon meille.

Monipuoliset lisäominaisuudet

Kaikki taitto-ovet voidaan varustaa langattomalla kauko-ohjauksella. Yhdellä kauko-ohjaimella voidaan avata tai sulkea jopa 4 ovea yhtäaikaisesti. Oviin saadaan myös esimerkiksi valokenno, tai ne voidaan avata yksinkertaisesti seinän painikkeella.

Uudet taitto-ovesi saat myös ikkunoilla ja täyslasitettuina. Ikkunat valmistetaan hyvin eristävistä ja valoa läpäisevistä 2K-lämpölasielementeistä, jotka säilyvät kirkkaina vuosikymmeniä. Täyslasitetut taitto-ovet sopivat loistavasti esimerkiksi autokauppoihin ja paloasemille, joissa ovien täytyy olla tyylikkäät eivätkä ne saa olla näköesteenä sisätiloihin.

Taitto-ovi ikkunoilla

Nosto-ovi ja taitto-ovi – mitä eroa niillä on?

Miksi FinDoor?

Kotimainen valmistaja

FinDoor on Suomen suurin taitto-ovien valmistaja. Tehtaamme sijaitsee Iissä, Pohjois-Pohjanmaalla, jossa valmistuu noin 2500 ovea vuodessa. Omat asentajamme asentavat ovet ja varmistavat, niiden moitteettoman toiminnan. Näin sinä saat taattua FinDoor-laatua, joka kestää suomalaista ammattilaiskäyttöä.

Laadukkaat tuotteet

Energiatehokkaat taitto-ovet on suunniteltu kestämään kovaa ja kuluttavaa ammattilaiskäyttöä. Ne ovat turvallisia, helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja, ja niiden lämpimyys ja tiiviys ovat markkinoiden parhaimmistoa. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta ne vastaavat asiakkaidemme tarpeita entistäkin paremmin.

Räätälöity palvelu

Soittelemme aktiivisesti asiakkaillemme, jotta pääsemme kunnolla perille kaikista ovelta vaadittavista ominaisuuksista. Räätälöimme oven toiminnot ja ulkonäön toiveidesi mukaisesti, ja toimitamme ovet joustavasti ja nopeasti sinun aikataulusi mukaan. Näin saat juuri oikein istuvan ja toimivan oven taatusti ajallaan.

Tekemisen meininki

Arvostamme rehtiä ja suoraviivaista toimintaa. Seisomme tuotteidemme laadun takana ja otamme kaiken palautteen vastaan. Jokaiseen hommaan tarrataan kiinni hanakasti – niihin vaikeisiinkin. Otamme täyden vastuun tuotteistamme. Siksi ovissamme on aina puhelinnumeromme, jotta saat meihin helposti yhteyden kaikissa asioissa.

Ota yhteyttä!

Paula Ollila, Myynti

0400 384 939
findoor@findoor.fi

Sakari Turtinen, Myynti (Pohjois-Suomi) / Myyntijohtaja

040 196 4600
sakari.turtinen@findoor.fi

Antti Kaarivaara, Myynti (Keski-Suomi)

040 124 6200
antti.kaarivaara@findoor.fi

Joonas Hekkala, Myynti (Etelä-Suomi) / Markkinointi

040 128 5056
joonas.hekkala@findoor.fi

Hannes Kortesalmi, Myynti (Länsi-Suomi)

040 161 4076 hannes.kortesalmi@findoor.fi