VTT:n testaamat paloturvalliset ovet

Palo-ovien avulla voit hidastaa palon leviämistä rakennuksessa ja näin pienentää omaisuusvahinkoja ja säästyä henkilövahingoilta. Kaikki paloluokitellut ovemme ovat asiaan kuuluvasti VTT:n testaamia ja täyttävät viranomaisten palo-oville asettamat vaatimukset. Kaikkia taitto-, liuku- ja karmioviamme saa eri luokituksilla. Paloluokitellut taitto-ovet valmistamme omalla tehtaallamme, ja liuku- ja karmiovet valmistaa alihankkijamme – tietenkin sovittujen mittojen ja aikataulujen mukaisesti.

Liuku- ja karmiovet saat paloluokituksilla EI 30, EI 60, EI 90 ja EI 120, ja taitto-ovet EI 30 paloluokituksella. Palosuojattu taitto-ovi on samannäköinen kuin normaali teräspintainen taitto-ovemme, mutta se on painavampi. Siksi sen maksimikoko on 5 m x 5 m. Kaikki palo-ovet saat myös ovikoneistolla varustettuna.

Palo-ovi

Mikä paloluokitus?

Paloluokkamerkintä EI kertoo oven tiiviydestä ja eristävyydestä. Tiiviys E tarkoittaa sitä, että tuli ja palokaasut eivät pääse oven läpi. Eristävyys I kuvaa oven palamattoman puolen lämpötilan nousua minuuteissa. EI30-luokitus kertoo, että ovi kestää paloa 30 minuuttia tiiveyden ja eristävyyden osalta. Ovien paloluokitukseksi riittää yleensä puolet seinän luokituksesta: kun seinän paloluokitus on EI 60, niin oven paloluokitukseksi riittää usein EI 30.

Miksi FinDoor?

Kotimainen valmistaja

FinDoor on Suomen suurin taitto-ovien valmistaja. Tehtaamme sijaitsee Iissä, Pohjois-Pohjanmaalla, jossa valmistuu noin 2500 ovea vuodessa. Omat asentajamme asentavat ovet ja varmistavat, niiden moitteettoman toiminnan. Näin sinä saat taattua FinDoor-laatua, joka kestää suomalaista ammattilaiskäyttöä.

Laadukkaat tuotteet

Energiatehokkaat taitto-ovet on suunniteltu kestämään kovaa ja kuluttavaa ammattilaiskäyttöä. Ne ovat turvallisia, helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja, ja niiden lämpimyys ja tiiviys ovat markkinoiden parhaimmistoa. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta ne vastaavat asiakkaidemme tarpeita entistäkin paremmin.

Räätälöity palvelu

Soittelemme aktiivisesti asiakkaillemme, jotta pääsemme kunnolla perille kaikista ovelta vaadittavista ominaisuuksista. Räätälöimme oven toiminnot ja ulkonäön toiveidesi mukaisesti, ja toimitamme ovet joustavasti ja nopeasti sinun aikataulusi mukaan. Näin saat juuri oikein istuvan ja toimivan oven taatusti ajallaan.

Tekemisen meininki

Arvostamme rehtiä ja suoraviivaista toimintaa. Seisomme tuotteidemme laadun takana ja otamme kaiken palautteen vastaan. Jokaiseen hommaan tarrataan kiinni hanakasti – niihin vaikeisiinkin. Otamme täyden vastuun tuotteistamme. Siksi ovissamme on aina puhelinnumeromme, jotta saat meihin helposti yhteyden kaikissa asioissa.

Ota yhteyttä!

Paula Ollila, Myynti

0400 384 939
findoor@findoor.fi

Sakari Turtinen, Myynti (Pohjois-Suomi) / Myyntijohtaja

040 196 4600
sakari.turtinen@findoor.fi

Antti Kaarivaara, Myynti (Keski-Suomi)

040 124 6200
antti.kaarivaara@findoor.fi

Joonas Hekkala, Myynti (Etelä-Suomi) / Markkinointi

040 128 5056
joonas.hekkala@findoor.fi

Hannes Kortesalmi, Myynti (Länsi-Suomi)

040 161 4076 hannes.kortesalmi@findoor.fi